Uw mobiele telefoon heeft u (bijna) altijd op zak.

De ScheepmakerApp is aanvulling op onze samenwerking met u. In de App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor en heeft u toegang tot:

    • OfficePortaal
    • Quick-nieuws op maat
    • Kennisbank
    • BTW- en loonheffingen- alerts
    • Bijtellingscalculator

OfficePortaal

Gemakkelijk documenten uploaden naar uw online dossier. Maar ook inzien, aangiftes accorderen of bestanden downloaden of doorsturen. Zit u bij een advies gesprek en vragen ze om jaarcijfers en aangiftes inkomstenbelasting? Pak gewoon uw telefoon en gebruik de app. U hoeft niet eerst naar huis om het op te zoeken of ons te bellen om deze gegevens op te zoeken.
U speelt ook een sterke rol in het beveiligen van uw gegevens. Bewaar geen inloggegevens en wachtwoord op uw telefoon en/of desktop. Beveilig uw telefoon/tablet/desktop met een wachtwoord, code, of patroon. Zo kan u voorkomend dat bij verlies uw gegevens direct toegankelijk zijn.

Quick-nieuws op maat

Indien gewenst krijgt u maandelijks nieuwsberichten op basis van uw profiel. Zo krijgen IB- en VPB-ondernemers en bestuurders van een stichting en vereniging ieder een verschillend bericht aangepast aan de doelgroep. Zo wordt u op de hoogte gehouden van onderwerpen die op fiscaal en financieel gebied van belang zijn.

Kennisbank

In de kennisbank zijn diverse onderwerpen te raadplegen als het gaat om boekhouding en fiscale kwesties. Hiermee kunnen een aantal vragen al direct beantwoordt worden. Zoals hoeveel arbeidsovereenkomsten bepaalde tijd mag een werkgever aan dezelfde werknemer aanbieden? Wanneer heb ik recht op kleinschaligheidsaftrek?

BTW- en loonheffingen- alerts

Heeft u een reminder nodig? In de app kunt u instellen dat u automatisch een push-bericht ontvangt als het tijd is.

Bijtellingscalculator
Bereken de fiscale bijtelling van uw auto van de zaak. Hiermee kunt u vaststellen welk netto bedrag het u gaat kosten of wel bruto bedrag u bij uw inkomen moet optellen.