Een praktijkvoorbeeld:

In een jong ICT-bedrijf viel de boekhouder weg. Of wij dat ad hoc op konden pikken. We werden pas ingeschakeld toen de achterstand al behoorlijk was. De administratie van de laatste drie jaren ontbrak. De boekhouding was een enorme knoop geworden waar iedereen naar keek, maar niemand wist hoe die te ontknopen. Wij hebben geholpen de problemen te inventariseren en te verzamelen wat er nog wel was. We hebben samen de boekhouding gereconstrueerd. Ze moesten uiteindelijk wel belasting en boete betalen, maar veel minder dan de belastingdienst eerst had opgelegd. We zijn er met de fiscus in redelijkheid uitgekomen.

Door de jaren heen hebben wij de nodige ervaring opgedaan in verschillende (online)boekhoudpakketten. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk tijdelijk het financieel beheer overnemen, bijvoorbeeld tijdens een zwangerschapsverlof. Of u helpen bij de keuze van een financieel pakket dat bij uw organisatie past.

Wij werken o.a. met:

Cash Software — Accountview — Afas — e-Boekhouden — Exact Online — Moneybird — Informer — Reeleezee — Snelstart— Visma eAccounting